aneo Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Ahoj / zdravím; rozhodl jsem se pustit i další tool věc se sbírky, protože pravděpodobně nejsem dost tool člověk a nevím, kam to nosit. Je to úžasný kus hodinek, kterej ale obtížně člověk schová pod košili a příležitostí, jak využít všechny featury je pomálu, protože do středu Země se ještě nejezdí a na Slunce to zatím taky moc neumíme.. Pro jistotu odkaz na Koskom, kde byly hodinky koupeny a kde běží ještě větší část pětileté záruky (koupeno prosinec 23). https://www.hodinky-koscom.cz/casio-g-shock-mudmaster-40th-anniversary-flare-red-gwg-2040fr-1aer-k0063877 Hodinky jsou bez jakýchkoliv známek nošení, prohlížení, čehokoliv. Pod ultrafialovým zářením vypadají neskutečně neskutečně (není to mé foto a protože kresba lunety je pokaždé unikátní, ta moje je jistě hezčí (ale nikdy jsem se nedostal do protonového urychlovače, abych to mohl vidět nebo nafotit): Balení je kompletní se vším. Samozřejmě. Na vyžádání vám zašlu moje foto, nebo moje video, nebo je ukážu u piva. Cena je 25.000 Kč. Umím vyjednávat např. o výměně, třeba za hezký nůž.. ale mám toho hrozně moc a šance, že se fakt trefíte, není velká.. výměna za hodinky upřímně pochybuju. Na tool watche dost vedou Marathony a ostatní už jsou jiná cenová relace.. Sent from my iPhone using Tapatalk
aneo Odesláno 1. února Autor Nahlásit Odesláno 1. února .. dáme UP a moje živé fotky..Sent from my iPhone using Tapatalk
aneo Odesláno 8. února Autor Nahlásit Odesláno 8. února tak jo.22.000 Kč Sent from my iPhone using Tapatalk
aneo Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března Dám ještě jeden UP a současně to hodím na Chrono24 za lepší peníz.Na Ch24 sice prodávám většinou hodně dlouho, ale zase většinou utržím více peněz, takže pokud o téhle limitce někdo přemýšlí, ať napíše.Stav nových hodinek! Ještě skoro 4 roky záruka v Koscomu! Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky