Přejít na obsah

P: Niche parfémy

Doporučené příspěvky

Na Vianoce som zase niečo kúpil, niečo dostal a zdá sa mi, že tie parfémy skôr zbieram a nie používam. Takže skúsim, či sa u niekoho z vás nevyužijú viac... všetky sú unisex, čo sú ale v podstate všetky niche :)

Les Eaux Primordiales Ambre Superfluide 100ml EdP - bez krabičky, vyskúšaný (à la Baccarat 540 štýl parfému) 3.000,-

James Heeley Cardinal 100ml EdP - bez krabičky, stav viz foto (hodne kostolného kadidla, presne ako popisuje jeho názov) 1.600,-

Maison Violet Un Air d'Apogée 100ml EdP - s krabičkou, stav viz foto (sladký medový) 3.000,-

Maison Violet Cycle 002 100ml EdP - s krabičkou, stav viz foto, číslovaná limitka (podobný Viktor&Rolf Spicebomb Extreme, hodne kmínový) - 1.800,-

Kilian Straight to Heaven 50ml EdP & 100ml refill - parfém s krabičkou, stavy viz foto (cédrové drevo a rum) - rád by som ich predal dohromady za 5.000,- samotný parfém predám až potom, čo by niekto vzal refill za 2.000,-

Osobka klasicky Ostrava centrum, inak plus 100,- za poistenú Zásilkovnu, alebo si pošlite kód na nejakú vašu dopravu. Možnosť platiť v czk aj eur. 

IMG_2214.JPG

IMG_2215.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Vytvořit...