Hodinkymartin Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Požádal mě kamarád o prodej 4 kusů nových hodinek DEEP BLUE automatic. Nemá zatím dostatečné množství příspěvků a tudíž nemůže prodávat. Hodinky jsou nové nenošené včetně karty, manuálu a pouzdra. 2 kusy jsou limintky. ( Pepsi a oceán ) Bohužel se v těchto hodinkách neorientuji a pokud by jste se chtěli ohledně nějakého modelu něco zeptat, tak pouze do pátku, ( telefon mohu přeposlat) potom až za 3 týdny bude v Jižní Americe. Hodinky mám u sebe a prodej řeším já. Za kus chce kámoš 5800,- Kč. A nebo všechny 4 kusy za 22000,- Kč. SZ. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno 8. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Mohu nechat všechny 4 kusy za 20000,- Kč. Kus 5500,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno 16. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Kamarád se vrátil z cest, tak pokud by měl někdo zájem o některý kus můžete se s ním dohodnout. Kontakt předám. Je z Prahy a hodinky má již zpět u sebe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno 26. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Kamarád je nakloněn domluvě o ceně. Pokud by měl někdo zájem , pošlu mu kontakt a můžete se dohodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno 10. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Dnes jsem dostal od kámoše info, že 2 kousky prodané a zůstávají jen pepsiny a s černým číselníkem . Pokud by měl někdo zájem o zbývající kousky , tak předám kontakt a určitě se domluvíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno 30. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 5000,- Kč kus a nebo oba za 9500,- Kč. Hodinky na léto za dobrou cenu. K mání už jen pepsi a s černým cifrem. Zájemci předám kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno před 20 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Tak už jsou jen DEEP BLUE PEPSINY. Pokud by měl někdo zájem, předám kontakt a určitě se s majitelem domluvíte, tak jako zatím všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky