erozko Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Ďakujem za obchod a ochotu,rychlosť pokecali sme popisali ústretový chlap vrelo odporučam 1
jiriku23 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Komunikace, vstřícnost, balení, rychlost, mohu jen vřele doporučit 1
Občan Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Velká ústretovosť,perfektne zabalená zásielka aj s bonusmi 1
Johny1911 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Ahoj, rád bych vyzdvihl tohoto naprosto výjimečného prodejce. Kupoval jsem své první hodinky a nemohl jsem si přát lepšího člověka, který by mě tímto světem provedl. Vše bylo perfektně zabaleno, hodinky dorazily v naprostém pořádku a jsou naprosto úžasné. Ale to, co celý nákup posunulo na úplně jinou úroveň, byl servis, který jsem od pana prodejce dostal. Odpověděl mi na každou otázku, měl se mnou trpělivost, a jako úplnému začátečníkovi mi ochotně vysvětlil, jak mechanické hodinky fungují, na co si dát pozor, jak je správně nastavit a udržovat. Poradil mi dokonce i se zkrácením kaučukového řemínku. Všem mohu jen a jen doporučit. Kdyby bylo takových prodejců víc, bylo by nakupování jedna velká radost. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se