tmoris Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Tak po spouste let zavreli Autopartner v Liberci, coz je velka skoda, delali to skvele a jsou to fajn lidi.. S majitelem jsem mluvil a naprosto ho chapu, ale to by bylo na jine vlakno.. V lete se opet chystam s drobotinou (3ks) vyrazit na cesty na 3tydny, tak prosim doporucte pujcovnu (jsem z Prahy), ktera to podle vas dela dobre a na trhu uz nejakou dobu jsou.. Preferuju polointegru, pokud bych nenasel, tak pujcovnu s dodavkami jako alternativu uz mam, ale radsi bych to vetsi auto, kam clovek da dovnitr i 4 kola, coz na dodavce jde max povesit dozadu a to nechci.. dik moc za tipy (potrebuju to objednat ted na zacatku unora) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Předloni jsem měl půjčený obytňák s alkovnou, majitel půjčovny svědomitý, auto dobře připravené https://jedemkaravanem.cz/kontakt/ jen bylo potřeba hlídat spotřebu močoviny, dotankovával jsem dost často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno sobota v 18:03 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 18:03 Radsi bych polointegru, ale uvidime podle situace.. Nekdo dalsi byste mel tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se