M-72 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna (upraveno) Nabídnu dva krásné kousky ze své sbírky. Pouzdra jsou extrémně zachovalé. Hodinky nepotřebují žádný servis nebo opravy. Prim Sport 1 - hodinky již dříve koupeny od zdejšího člena, který je zároveň hodinářem a hodinky si servisoval. (v hodinářství Onyx jsem nechal já následně jen přetěsnit původní korunku) K hodinkám je pouzdro Klenoty. Prim Sport 2 - hodinky jsem koupil od pana Hovorky. Na hodinkách byl v roce 2024 proveden celkový servis včetně přetěsnění v hodinářství Onyx. K hodinkám je plastová krabička. Cena 26900,- Upraveno 30. ledna uživatelem M-72 1
M-72 Odesláno 6. února Autor Nahlásit Odesláno 6. února (upraveno) K hodinkám dále přidám řemínky pro hodinky s roztečí 19mm. Modrý žralok od fi. Hirsch 115/82mm (perfektní stav) Tropic od fi. CNS & WATCH BANDS 118/70mm (nový) Upraveno 6. února uživatelem M-72
M-72 Odesláno 13. února Autor Nahlásit Odesláno 13. února Rozšíření nabídky o náramek Kovotex Trenčín pro dvojky sporty. Celá sestava viz. foto. Upravuji i cenu na 25900,-
M-72 Odesláno 12. dubna Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna Tak to dáme každý týden o litr dolu 23 700,-
Doporučené příspěvky