M@C Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Dnes jsem si koupil Hellcata Pro Comp a po 2 hodinach na strelnici jsem nadseny, mam nove EDC a Walthera nabizim dale. Komplet baleni, 2 zasobniky, vymenne hrbety pazby, IWB kydex. Naprosto spolehliva a presna pistole, strili se z ni trosku lepe a presneji, nez z Hellcatu, ale na me uz je trosku velka na noseni... Proto jsem ho temer nenosil a lezel spise v trezoru a chodil se mnou jen na strelnici. Trinecko, NP+ZP. Na internetech nabizim za 12t, zde za 11t Kc.
M@C Odesláno 2. března Autor Nahlásit Odesláno 2. března Na strelnici na to koukal nejaky odbornik na Walthery, ktereho jsem tam nahodou potkal a tvrdil, ze pistole je velice zachovala, nastrel tipoval kolem 2-2,5 tisic, mel taky PPQ s nastrelem 500 a rikal, ze moje je jen trosicku vice ojeta. Tak jen pro info ke stavu, ja to nepoznam A stale aktualni.
M@C Odesláno pondělí v 10:17 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 10:17 Uz jsem vsechny inzeraty na internetech zrusil a tento neupdatoval, protoze jsem myslel, ze si Waltrika necham, ale uz jsem se tak skvele szil s Hellcatem, ze Walthera prece jen pustim. Takze prodej stale aktualni a cena na dohode, nabidnete.
Doporučené příspěvky