RazoR Odesláno 17. července Autor Nahlásit Odesláno 17. července Ja jsem jako první hodinky zvolil Longines legend Diver. Tak to gratuluju, ty jsou super, každopádně jsem rád, že jsem je jako první nevzal (a jako že jsem o nich uvažoval dost a i zde na foru je s několika prodavajicimi řešil), protože nevím, jakou barvu. Teď bych vzal asi šedou nebo tu novou bílou… Ale v téhle kombinaci nejsou nikde moc vidět na živo a za ty prachy se mi nechce riskovat, že jiskra nepřeskočí
RazoR Odesláno 23. srpna Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna Tak snad konečně pořádný hodinky co se u mě chvíli ohřejí 2 3
RazoR Odesláno 23. srpna Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna A měl jsem ještě možnost chvíli vyzkoušet tyhle Breitle. Asi bych si na ně dokázal zvyknout, ale asi to bude muset ještě chviličku počkat 1 1
RazoR Odesláno 29. srpna Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna Myslím, ze jsem na nějakou dobu “kompenzován” a nasel jsem setup, který mi sedí. Sportovní Aquisy a tyhle “elegantní” GS. Uvidíme co bude dál se Sinnkama… 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se