solidus Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Ahojte, myslel jsem, že etapa Seiko je už dávno za mnou, ale připletly se mi do cesty staré samuraje a jsem z nich paf. Nicméně jsem si v posledních letech zvykl "na lepčí hodinky" a prakticky u všech jsem měl sponu s mikroregulací, což mi teď chybí a zásadně mi to kazí nadšení. Prošel jsem net, někdo se odkazoval na Yoboikes, ale tam už nic není (téma bylo starší) a pak jsem našel spony převyšující cenu hodinek Nenasměroval by mě někdo? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Myslel jsem, že každé Seiko potápky mají mikroregulaci, ne? A nebo ti jde o tzv. quick adjust sponu, kterou jde upravovat stisknutím tlačítka? Vyrábí ji třeba Uncle Seiko: https://unclestraps.com/products/ratcheting-quick-adjust-diver-clasp Případně se dají najít i na Aliexpressu, ale nevím, jak jsou na tom s kvalitou. Možná se někdo podělí o zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 11. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Máš pravdu, špatně nebo nedostatečně jsem se vyjádřil, respektive žil jsem v tom, že tomuhle systému se říká mikrogulace. Každopádně ano, jde mi o typ, který jsi poslal v odkaze. Vypadá super. Nedočkavě jsem objednal něco z Ebay, ale stejně potřebuju dvě, takže druhou zkusím asi tuto. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Rád jsem pomohl. Tak sem potom prosím napiš zkušenosti a ideálně i porovnání spony z Ebay s tou od Uncle Straps. Ve vedlejším vlákně jsem se ptal na zkušenosti s překlápěcími sponami, ale zatím nikde nereagoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se