Filip eM Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února (upraveno) Zdravím vás, rozhodl jsem se prodat hodinky zakoupené u zdejšího člena začátkem prosince roku 24'. Ač se mi hodinky jako takové velmi líbí a na ruce mi sedí, bohužel nepřeskočila tolik potřebná jiskra a proto jsem se rozhodl je dále nabídnou k prodeji. před odesláním ke mě, byla hodinkám věnovaná tolik zasloužená péče v podobě celkového servisu. cenu dám na 9 000,- Kč. Další podrobnosti skrze SZ, děkuji za možnost inzerce. -Fotky vypůjčeny a použity se souhlasem původního majitele- Upraveno 11. února uživatelem Filip eM 2
Filip eM Odesláno 17. února Autor Nahlásit Odesláno 17. února Up. Ostravsko a okolí, klidně dovezu, jinak jde doprava na mě
Filip eM Odesláno 23. února Autor Nahlásit Odesláno 23. února Nedělní UP, úprava ceny na 8800,- Kč. Díky. F
Filip eM Odesláno 11. května Autor Nahlásit Odesláno 11. května Up. Případně zkuste napsat, třeba se domluvíme. Díky F.
Olaf Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) Zdar, píšu dotaz sem, pač to možná bude zajímat i ostatní zhýralce: jakou má prosím pouzdro a tah ve skutečnosti barvu? Předpokládám leštěnou ocel, ale na jedný fotce maj nádech do hněda či béžova, na další zase stříbrný. Zasloužily by si pár lepších fotek, aby vynikl cifr, a minimálně tvejch aktuál fotek, i pokud se stav nezměnil. Na původní fotky už se nikdo podívat nemůže, a z těch přiloženejch toho moc poznat upřímně neni. A další dotaz, servisovaný byly kde a kdy, pls, a co bylo předmětem servisu? Já vim, vintážky za pár korun, ale i tak si zaslouží trochu popis... Díky Olaf P.S. Chlapi, nelejte ty piva z oken a pište ty inzeráty trochu lidsky. Upraveno 8. června uživatelem Olaf 3
Filip eM Odesláno 12. června Autor Nahlásit Odesláno 12. června Děkuji za dotaz Olafe a s dovolením zareaguji. tah i pouzdro jsou stříbrné/ leštěná ocel, viz přiložené fotky níže, snad to půjde lépe vidět. Barva ciferníku je docela oříšek, s úhlem a světlem si dovolím tvrdit, že se mění... chvíli je dohněda, chvíli spíše dozelena. Tohle se opravdu špatně fotí, tady je skutečně dobré se bavit o nějaké kávě nebo pivu, aby si je člověk nasadil, pokroutil předloktím a sám viděl. Jak píši výše, kupované prosinec 24 v Ateliéru Jeronimo, kde jim byl také dělán kompletní servis. Pokud se nebudete hněvat, hodím sem i konkrétní odkaz na hodinky viz níže. RADO Saphire Gazelle Automatic Díky, Filip 2
Doporučené příspěvky