Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás,

rozhodl jsem se prodat hodinky zakoupené u zdejšího člena začátkem prosince roku 24'. Ač se mi hodinky jako takové velmi líbí a na ruce mi sedí, bohužel nepřeskočila tolik potřebná jiskra a proto jsem se rozhodl je dále nabídnou k prodeji. 

před odesláním ke mě, byla hodinkám věnovaná tolik zasloužená péče v podobě celkového servisu. 

cenu dám na 9 000,- Kč.

Další podrobnosti skrze SZ,

děkuji za možnost inzerce.

-Fotky vypůjčeny a použity se souhlasem původního majitele-

g11.jpeg

g22.jpeg

g33.jpeg

Upraveno uživatelem Filip eM
  • Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zdar,

píšu dotaz sem, pač to možná bude zajímat i ostatní zhýralce: jakou má prosím pouzdro a tah ve skutečnosti barvu? Předpokládám leštěnou ocel, ale na jedný fotce maj nádech do hněda či béžova, na další zase stříbrný. Zasloužily by si pár lepších fotek, aby vynikl cifr, a minimálně tvejch aktuál fotek, i pokud se stav nezměnil. Na původní fotky už se nikdo podívat nemůže, a z těch přiloženejch toho moc poznat upřímně neni. A další dotaz, servisovaný byly kde a kdy, pls, a co bylo předmětem servisu? Já vim, vintážky za pár korun, ale i tak si zaslouží trochu popis... 

Díky

Olaf

P.S.

Chlapi, nelejte ty piva z oken a pište ty inzeráty trochu lidsky.

Upraveno uživatelem Olaf
  • Like 3
Odesláno

Děkuji za dotaz Olafe a s dovolením zareaguji.

tah i pouzdro jsou stříbrné/ leštěná ocel, viz přiložené fotky níže, snad to půjde lépe vidět. 

Barva ciferníku je docela oříšek, s úhlem a světlem si dovolím tvrdit, že se mění... chvíli je dohněda, chvíli spíše dozelena. Tohle se opravdu špatně fotí, tady je skutečně dobré se bavit o nějaké kávě nebo pivu, aby si je člověk nasadil, pokroutil předloktím a sám viděl.

Jak píši výše, kupované prosinec 24 v Ateliéru Jeronimo, kde jim byl také dělán kompletní servis. Pokud se nebudete hněvat, hodím sem i konkrétní odkaz na hodinky viz níže.

RADO Saphire Gazelle Automatic

Díky, Filip

IMG20250612150113.jpg

IMG20250612150135.jpg

IMG20250612150157.jpg

IMG20250612150208.jpg

IMG20250612150231.jpg

• Dát hlas 2
  • Vytvořit...