PhoeniX Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 (upraveno) Tady myslím nebyla splněna podstata potápek a tou je primárně výborná čitelnost. Pod vodou bych viděl . Dimension: 44mm X 18mm / 52mm lug to lug 24mm lugs Case: Surgical Grade Stainless Steel 316L. Crystal: Sapphire. Flat. 5 layers anti-reflective coated inside only. Movement: Swiss Made. Automatic. ETA 2824-2. Water Resistance: 1000 meters. Shock resistant. Crown: Screwed locked, signed. Bezel: Uni-directional. Engraved. Case back: Stainless Steel 316L. 3D engraved. Lume: Super Luminova on hands and dial Strap: Stainless Steel 316L. Solid End Links. 5mm thick EDIT: údaje Upraveno 19. února 2009 uživatelem PhoeniX
CzechJoker Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Asi vsadili na to, že většina potápek stejně nikdy nevidí vodu jinak, než při mytí rukou a splachování klozetu. Mě se nelíbí, už je to moc...
Well Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 (upraveno) U potápek hodinovou ručku nepotřebuješ, aspoň při odečítání času neruší. Minutová je naopak vidět výborně. Na živo nevypadají vůbec špatně http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=1686536 Upraveno 20. února 2009 uživatelem Well
THX1138 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 U potápek hodinovou ručku nepotřebuješ, aspoň při odečítání času neruší. Minutová je naopak vidět výborně. Na živo nevypadají vůbec špatně http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=1686536 jj, s ohledem na to, kam dneska výrobci zacházejí při hledání svěžích vzhledů jsou docela povedený. Relativně decentní a přitom zaujmou.
cody Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 (upraveno) PhoeniX promin, ale prave jako potapky mi prijdou perfektne citelne. Strasne se mi libi, musim na ne zejtra kouknout jeste jednou. Jen skoda te datumky, jeste k tomu bile!!! Kdyz desing hodili do stylu "jen minuty" mel bejt venec bud cernej s bilym fontem nebo zadnej. Byt by na leve strane pak neco chybelo. Dovolim si prihodit par fotek. Upraveno 22. února 2009 uživatelem cody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se