watchboy Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Zdravím, rád bych koupil nějaké bb58, ideálně v černé variantě. Tah, papíry ani krabku nepožaduju, ale je to plus. V případě zájmu umím nabídnout Doxy SUB sharhunter 200t na tahu. Za případné nabídky předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Ahoj, jeden chlap prodává modrou bb58 na Nosíme hodinky skupina v připad zajemu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulhy33 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Ahoj, děkuju TML55 za doporučení. Inzerát z Facebooku viz výše je můj. Klidně mi můžete napsat i zde do soukromé zprávy. Zrovna včera jsem snižoval ceny:) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se