Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dobrý den, rád bych vás požádal o radu a určité ujištění 🙂 Ujištění spočívá v tom, že jsem si vytvořil nějakou domněnku a to, že pokud se z nějakého důvodu "rozšteluje" datum na hodinkách je problém je opět nastavit. Proto jsem se umanul a vybírám hodinky kde prostě datumovka není a proto se ptám jestli to není škoda 🙂
Radu bych od vás požádal a to, sháním quartz hodinky (zatím bez datumovky), jednoduché, kvalitní něco podobného jakou jsou tyto Alpiny, ale nic nenacházím, jelikož quartz hodinek bez datumovky a tohoto vzhledu asi moc není 😞
Proto bych vás rad požádal o nějaký tip na podobný typ, ale quartz.

Děkuji moc
Lukáš 

image.thumb.jpeg.97220468d1c0d9a8a15b5d03801a9bd9.jpeg

Odesláno

Jenom bych doplnil, že nastavení data není nic složitého. Většinou prostě vytáhneš korunku do první polohy a datum ti točením korunky přeskakuje. Když máš to správné zamáčkneš korunku a je to. Jsou třeba GMT hodinky, kde točíš hodinovou ručkou, ale většina hodinek to bude mít, jak jsem popsal. Pokud tedy chceš hodinky bez dat jen kvůli strachu z nastavení, je to zbytečné a můžeš klidně výběr rozšířit na cokoliv.

Odesláno

Ahoj, dekuji za odpoved, co se tyce te datumovky, jen hloupa otazka, pokud hodinky jsou vybaveny tzv. věčným kalendarem a ten se rozsteluje, je tez snadno jej nastavit na spravne datum?

L.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...