marty87 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Ahoj, prodám svoje M300. Kupoval jsem je 10/23 přímo na eshopu Lum tec Europe, tedy stále v záruce. Jsou to rozměr 40mm, díky zubaté lunetě 41mm. Lug to lug je 48,5mm. Nejsou to vůbec malé hodinky, ba naopak na tahu váží 205g, takže to je kus železa. Nošeny zřídka a výhradně na gumě. Pouzdro bez známek použití, nikde jsem nic nenašel. Původní gumu jsem nahradil dvěma origo novýma černýma gumama, každá má jinou strukturu viz. foto a každá stojí 40EUR. Podrobné info zde . Cena 12 000,- Předání osobně v Praze a okolí ( trasa Dejvice - Smíchov - Chodov - Průhonice - Benešov ) nebo zásilkovna. Díky Martin
marty87 Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února Nikdo nechce hodinky ve stavu nových s pěknou nadílkou řemenů? Hodinky se už nevyrábí, takže poslední možnost je koupit v tomto stavu. Ještě bych zmínil geniální luminescenci.
marty87 Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna Tak 10 000,- za hodinky ve stavu nových se dvěma + dva nové origo gumy
Doporučené příspěvky