vito Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Tohle jsou moje vintage UN, konečně mohu díky vnukovi poslat i obrázek.
skalis Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Jestli je to ocel, tak prelestit, prelestit sklo a bude to pecka. Libi se mi, jak konzervativni modely drive vyrabely dnes dost extravagantni znacky. Jeste bych asi vymenil vterinovku, tahle mi napadne pripomina tu z Prim Sport II (vypada, ze je stejna). Leda ze by Prim dodaval vterinovky pro UN
vito Odesláno 22. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2009 To sis všimnul naprosto správně. Ta vteřinovka je dílem šíleného hodináře před mnoha lety, kdy tu původní, nevím proč, vyměnil za tuto. A to to tenkrát bylo hodinářství specializované na švýcarské hodinky na Příkopech, vedle bývalého Dětského domu. To hodinářství je tam myslím dodnes, do průjezdu a do prvního patra. Ony ty hodinky ve skutečnosti vypadají mnohem líp než na fotografii.
shorty.boy Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 ta vterinovka je opravdu jako pest na oko
vito Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Já nejsem na hodinky velký odborník a ani nejsem moc silný v práci s PC. Nanašel by někdo, prosím, nějaký obrázek, ze kterého by se dalo posoudit, jaká asi by se k nim ta vteřinovka hodila? Myslím nějaký podobný typ UN z té doby. Díky.
SAS Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Snad Ti tohle trochu pomůže. Zdroj - internet, kdysi jsem hledal něco podobného. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se