Kapelnik Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Ahoj, prodám nový, černý, super kvalitní, univerzální (bez "výkusu) kaučuk Zealande velikosti 21 mm. Koupil jsem ho na Rolex Explorer 2, ale zůstanu u tahu. Nevyužiju ho. Balení je kompletní, tak, jak přijde. Koupil jsem za 3.600,-, prodávám za 2.900,-CZK, Zásilkovna na mě. Vše o něm máte zde: https://zealande.com/products/21mm-universal-straight-rubber-strap Cena: 2.900,- CZK. Díky Honza
Kapelnik Odesláno 21. března Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2.800,- za nový univerzální kaučuk Zealande 21 mm. Full set:-)Sent from my iPhone using Tapatalk
Kapelnik Odesláno 26. března Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2700,- CZKSent from my iPhone using Tapatalk
Kapelnik Odesláno 31. března Autor Nahlásit Odesláno 31. března UP. 21 mm, vhodné na Rolex nebo Omega. Univerzální.
Kapelnik Odesláno 5. dubna Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2.600,- Sent from my iPhone using Tapatalk
Kapelnik Odesláno čtvrtek v 05:08 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:08 Finální sleva na 2.500 CZK za novy kaučuk Zealande 21mm. Níže už nepůjdu. Díky. Full balení. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky