wolfesh Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Něco se mi zalíbilo a potřebuji střelivo. Zkusím nabídnout své Citizeny. Jedná se o top model značky se strojkem 0100 s přesností +-1 s za rok. Takové "GS" od Citizen. Kupoval jsem je zde v listopadu 2021. Mají solární nabíjení, indexy a ručky jsou perfektní, vteřinovka přesně trefuje indexy, povrchová úprava Duratect α je výborná, ale nějaké malé stopy nošení se přesto už najdou. Cena 75 tis. Specifikace ze stránek výrobce: Case size 39.0mm Crystal Sapphire crystal glass with anti-reflective coating Calibre Cal. 0100 Eco-Drive Running time 6 months (8 months with power save function) Accuracy Accuracy of ±1 second per year Feature Function WR 5 / Independently adjustable hour hand Lug width 19 mm Thickness 9.7 mm Odkaz na nějaké video zde a o strojku a povrchovce zde
wolfesh Odesláno 22. dubna Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna Poslední nabídka 58 tis. při rychlém jednání, pak půjdou mimo forum do zahraničí.
wolfesh Odesláno 7. května Autor Nahlásit Odesláno 7. května Nakonec jsem prodal jiné a po této zkušenosti se mi moc nechce řešit zahraničí (a mimo forum ) Když už to tu mám, tak ještě posunu nahoru.
Doporučené příspěvky