Jarett Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Dlouho jsem nad tím přemýšlel, ale co už ... nosím je sporadicky, asi toho budu i litovat, ale mám jen dvě ruce Prodám první edici vojenských TUDOR FXD M.N.21 Stav perfektní, žádné odřeniny od ponorek ani stopy po výstřelech ! Balení kompletní, karty, krabice atd. Originál řemeny, ten na suchý zip v rámci záruky vyměněn za nový typ s lepším suchým zipem. Jako bonus přidám cestovní pouzdro Tudor. Cena 94.888,- PDW_NATO_Ti.mp4Načítání informací Upraveno 30. března uživatelem Jarett 2
Jarett Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna ŠUP pro TUDOR FXD M.N.21 Díky za nabídky, jsem otevřen slušné diskusi o ceně Stejně tak zvážím i nabídku na výměnu, ale preferuju Rolex s doplatkem z mé strany.
Jarett Odesláno pátek v 07:48 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 07:48 ŠUP pro TUDOR FXD M.N.21 Díky za nabídky, jsem otevřen slušné diskusi o ceně Stejně tak zvážím i nabídku na výměnu, ale preferuju Rolex s doplatkem z mé strany.
Doporučené příspěvky