XXXfazerXXX Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Vcera mi dosly tyhle potvory -nechci popisovat nic,vsichni je urcite znaji-jen malickost k prodejci-TimeParadise---spickove jednani-Singapur --Vary sest a pul dne vcetne vikendu---na mou zadost o snizeni ceny faktury ,okamzite vyhovel a nabidl za 10 baku zaslani pres nemecko DHL a tim pravdepodobne obejit clo a ostatni zas.... statni poplatky--vse klaplo a tohoto znameho prodejce vrele doporocuju
Návštěvník Snow Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 X-Windy jsou "zlaté" ? Vypadají tuze moc dobře a opět se potvrdilo, že Time-Paradise je fajn.
XXXfazerXXX Odesláno 24. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Diky chlape-zlate jsou,maji 10 mikronu nebo jak se tomu nadava cervenyho zlata,ale prijdou mi v otaceni lunet,ve vaze ,sroubovani korunek takove forove-zas ten karbon na remenu je hezkej,ale co muzes chtit -za tyhle prachy-super
Návštěvník Snow Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: ale prijdou mi v otaceni lunet,ve vaze ,sroubovani korunek takove forove-zas ten karbon na remenu je hezkej,ale co muzes chtit -za tyhle prachy-super Ale neblbni, měl jsem Regatty také z Time-Paradise. Pouzdro, luneta a korunky jsou totožné a přišlo mi, že jsou fajn, možná, že štelovací korunka se utahovala docela ztuha, ale to jsem přičítal těsnění. No, váha solidní, těžké jako prase, tak jak to má být. Celkový dojem byl superhodinky, jsem debil, že jsem je prodal, teď jsou moc drahé, takže nový nákup stejných hodinek nebude
XXXfazerXXX Odesláno 24. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Snow napsal: Ale neblbni, měl jsem Regatty také z Time-Paradise. Pouzdro, luneta a korunky jsou totožné a přišlo mi, že jsou fajn, možná, že štelovací korunka se utahovala docela ztuha, ale to jsem přičítal těsnění. No, váha solidní, těžké jako prase, tak jak to má být. Celkový dojem byl superhodinky, jsem debil, že jsem je prodal, teď jsou moc drahé, takže nový nákup stejných hodinek nebude ja ted taham Aqatimerry od IWC a tohle je takove lehoucke a min bytelne,ale ja je koupil pro mladou takze je ta lehkost vyhoda
Jožan Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: ja ted taham Aqatimerry od IWC a tohle je takove lehoucke a min bytelne,ale ja je koupil pro mladou takze je ta lehkost vyhoda Byl jsem teď nějakou dobu pryč,takže ti dodatečně blahopřeji!!!Zajímavý kousek,šlo by to nafotit za denního světla na ruce?Díky předem!
XXXfazerXXX Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Jožan napsal: Byl jsem teď nějakou dobu pryč,takže ti dodatečně blahopřeji!!!Zajímavý kousek,šlo by to nafotit za denního světla na ruce?Díky předem! Diky Jozane---pokus o par velice spatnejch fotek mobilem---snad to kvuli velikosti staci
kajmid Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Gratuluji k nákupu. Doufám, že se tu velmi brzo taky pochlubím novým X-windem. Akorát bude v bílé......
M-72 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Snow napsal: Ale neblbni, měl jsem Regatty také z Time-Paradise. Pouzdro, luneta a korunky jsou totožné a přišlo mi, že jsou fajn, možná, že štelovací korunka se utahovala docela ztuha, ale to jsem přičítal těsnění. No, váha solidní, těžké jako prase, tak jak to má být. Celkový dojem byl superhodinky, jsem debil, že jsem je prodal, teď jsou moc drahé, takže nový nákup stejných hodinek nebude Čoveče já jsem svý XWindy taky prodal to už je asi rok. A dneska jsem si je zas nachvílu půjčil má je kamarád. Teď pošilhávám po něčem jiném od O..s ( 47mm) Samozřejmě taky gratuluji-pěkné hodinky. Upraveno 26. března 2009 uživatelem M-72
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se