Karki Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Zdravím,všechny členy fora. Vlastním tyto Festiny ,už nějaky pátek.Poslal jsem je do Janeby na vyčistění,přetěsnění a chtěl bych nějaky jiny řemen(jsou na tahu).Představoval bych si nějaky silikon nebo kaučuk(černý asi),pokud možno překlapěcí spona .Jde mi o to,že hodinky jsou docela těžké a vysoké.Nechci,aby to vypadalo nepřirozeně.A aby se to příjemne nosilo.Poradte jaký a kde koupit.Rozteč-20mm.Diky za tipy.
PhoeniX Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Doporučil bych nechat ušít na míru kožený černý (vycpaný) se žlutým prošitím + ta tvoje spona.
Karki Odesláno 25. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Kuže je pěkná a určitě se příjemne nosí,ale ta"GUMA" mi prijde praktičtějsí.Když s nimi vlezu do bazenu asi to bude chvíli schnout a pak smrdet.A myslím,že šity na míru plus spona vyjde na stejne peníze,jako mají cenu ty hodinky.
PhoeniX Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Kuže je pěkná a určitě se příjemne nosí,ale ta"GUMA" mi prijde praktičtějsí.Když s nimi vlezu do bazenu asi to bude chvíli schnout a pak smrdet.A myslím,že šity na míru plus spona vyjde na stejne peníze,jako mají cenu ty hodinky. No do bázénu s kůží určitě ne-e. Poslechni kibiho.
Karki Odesláno 25. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2009 neco takoveho? Vypyda to zajimavě,nebude to moc bít do očí?černa mi pripada takova mirnější
PhoeniX Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Vypyda to zajimavě,nebude to moc bít do očí? ... a to zase bude. Jakou barvu mají ty subčíselníky? Protože podle nich bych tedy vybíral barvu řemene, který by neměl působit tak extravagantně jako žlutý.
Karki Odesláno 25. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2009 ... a to zase bude. Jakou barvu mají ty subčíselníky? Protože podle nich bych tedy vybíral barvu řemene, který by neměl působit tak extravagantně jako žlutý. černou,takže asi černy co?
PhoeniX Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 černou,takže asi černy co? Takže určitě černý. Z fotky jsem nemohl poznat, jestli je to nějaký odstín šedé nebo ne. V tom případě zase viz. kibiho odkaz.
Karki Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Vypyda to zajimavě,nebude to moc bít do očí?černa mi pripada takova mirnější Takže přesně ten stejny,ale v černe.Hodiny vypadají uplne jinak a nosi se supr.Diky za radu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se