Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,všechny členy fora.

Vlastním tyto Festiny ,už nějaky pátek.Poslal jsem je do Janeby na vyčistění,přetěsnění a chtěl bych nějaky jiny řemen(jsou na tahu).Představoval bych si nějaky silikon nebo kaučuk(černý asi),pokud možno překlapěcí spona .Jde mi o to,že hodinky jsou docela těžké a vysoké.Nechci,aby to vypadalo nepřirozeně.A aby se to příjemne nosilo.Poradte jaký a kde koupit.Rozteč-20mm.Diky za tipy.

post-3909-1235556639.jpg

Odesláno

Kuže je pěkná a určitě se příjemne nosí,ale ta"GUMA" mi prijde praktičtějsí.Když s nimi vlezu do bazenu asi to bude chvíli schnout a pak smrdet.A myslím,že šity na míru plus spona vyjde na stejne peníze,jako mají cenu ty hodinky.

Odesláno
Kuže je pěkná a určitě se příjemne nosí,ale ta"GUMA" mi prijde praktičtějsí.Když s nimi vlezu do bazenu asi to bude chvíli schnout a pak smrdet.A myslím,že šity na míru plus spona vyjde na stejne peníze,jako mají cenu ty hodinky.

No do bázénu s kůží určitě ne-e. Poslechni kibiho. :)

Odesláno
Vypyda to zajimavě,nebude to moc bít do očí?

... a to zase bude. :) Jakou barvu mají ty subčíselníky? Protože podle nich bych tedy vybíral barvu řemene, který by neměl působit tak extravagantně jako žlutý.

Odesláno
... a to zase bude. :) Jakou barvu mají ty subčíselníky? Protože podle nich bych tedy vybíral barvu řemene, který by neměl působit tak extravagantně jako žlutý.

černou,takže asi černy co?

Odesláno
Vypyda to zajimavě,nebude to moc bít do očí?černa mi pripada takova mirnější

Takže přesně ten stejny,ale v černe.Hodiny vypadají uplne jinak a nosi se supr.Diky za radu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...