Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skusim to, aj ked o tom niesom presvedceny tak uplne :)

Iba hodinky na kozi od Jankaxxx, tah a origo Breitling guma. Stav tak 8,5-9/10. Rovnake Breitlingy nosil DiCaprio vo filme Krvavy diamant.

https://www.watch-id.com/sightings/breitling-chrono-avenger-leonardo-dicarpio-blood-diamond

TP 65k Kc, idealne osobne v Prahe.

Rad by som starsie Omega Bondovky:

2561.80.00 (z Golden Eye) - s doplatkom podla stavu, idealne komplet.

2531.80.00 (z Tomorrow Never Dies, The World is Not Enough a Die Another Day) - 1:1, stacia hodinky.

F.

PS: Kto si nepamatate, aky genialny bol ten film, tu je par vtipnych momentov a proste T.I.A - This is Africa!

IMG_7371.jpg

IMG_7378.jpg

IMG_7373.jpg

IMG_7375.jpg

IMG_7376.jpg

IMG_7372.jpg

IMG_7374.jpg

• Like 1
Odesláno

UP

Na tie Omegy z Golden Eye som dal zlu referenciu (pre 36 mm, no tie su mi male), takze oprava

2541.80.00 (z Golden Eye) - s doplatkom podla stavu, idealne komplet.

2531.80.00 (z Tomorrow Never Dies, The World is Not Enough a Die Another Day) - 1:1, stacia hodinky.

Skusil by som aj Breitling Avenger Seawolf titanove (cierny ci zlty cifernik), mozno i Breitling Aerospace Avantage alebo Breitling Aerospace EVO.

Celkom urcite stare dobre MM1000, Seiko Marinemaster SBDX011, alebo MM600, Seiko Spring Drive Prospex Marinemaster SBDB001, ci stare Seiko Shogun, ktore som nikdy nemal Seiko Prospex Shogun SBDC007.

Ponuknite do SZ 🙂

F.

Odesláno

Nieco prebehlo, ale nedopadlo to. Uz ma teda zaujima asi iba Breitling Avenger Seawolf, titan alebo aj ocel.

F.

• Kid_A změnil název na Breitling Avenger Chrono E13360
  • Vytvořit...