radek77cz Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Prodám Seiko MM600 v novější referencí SBDB011, tj. s logem Prospex na korunce a diashieldem. Jedná se o kompletní balení. Hodinky jsem koupil zde na fóru od váženého člena. Hodinky byly jím koupené 29.12.2019 v Honk-Kongu v NOS stavu. Já je měl jednou na ruce. Jejich stav hodnotím na 99%. Vždycky jsem je chtěl, ale jiskra nepřeskočila, tak pouštím dál, někomu komu budou dělat radost. Za mě jedny z nejlepších Marinemasterů, které kdy Seiko vyrobilo - spring drive, titan, GMT, diashield. Tento model už se nevyrábí, dnes jsou už jen zřídka na prodej. Na CH24 jsou dvoje a v tomto stavu za 101 tisíc Kč. Prodávám za 85 tisíc Kč. Pls jen přes SZ. Děkuji Chronomagu za prostor. 1
radek77cz Odesláno 22. května Autor Nahlásit Odesláno 22. května Up 75 tisíc Kč Nejlevnější v celém kosmíru https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-prospex-land-sbdb011-k0025101 1
radek77cz Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Up Pro váhajíc a čekajíc, levnější opravdu nebudou.
radek77cz Odesláno 21. června Autor Nahlásit Odesláno 21. června Up Níž s cenou už nepůjdu, to si je raději nechám, prodávat nemusím. Na Ch24 bývají na prodej jen zřídka a když, tak za nehezké peníze. Teď tam jsou jediné z Japonska řádně dotlučené za 76 tisíc Kč bez originální krabičky a dokladů.
Doporučené příspěvky