Přejít na obsah

Bert

Root Admin
  • Příspěvky

    11 205
  • Registrace

  • Vítězné dny

    10

Bert naposledy vyhrál 19. července

Bert má nejvíce líbivý obsah

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    u Prahy
  • Fanoušek značky
    Prim

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Bert's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

331

Popularita

  1. Jasně. Angláni měli Rowana, Frantíci mají Mimoně. Ale ruku na srdce: Rowan byl boží!
  2. A hned začnu. Nikdy jsem moc sedmičkovému rugby nevěřil, ale co už tam dva dny předvádějí svalnatí a kurevsky rychlí chlápci je fakt koukatelný.
  3. Za mne je zahájení super. Po spoustě let sledování rádoby monstrozních akcí, spoutaných možnostmi stadionu, se mi plavba po Seině jeví jako super nápad. Výjimkou z klišé, které zmiňuji výše, je IMHO londýnský let a seskok padákem Její Výsosti a Jamese Bonda Pojďme to tady v následujících dnech trochu komentovat.
  4. "Zajímavá" myšlenka. Mohl bys ji trochu rozvést?
  5. @vanderB. Hele, víš jak to dopadá, když se 5 minut hádáš s blbcem ..... No pak už se hádají dva blbci.
  6. Atome, oko za oko, zub za zub. Ve svém příspěvku, který pro jistotu jako první cituji, jsi určitou skupinu lidí označil za bandu "podvodniku, lharu a komunistu". O prezidentu USA píšeš, jako o mafianivi (patrně jsi myslel mafiánovi). Je IMHO jedno, kde se Ten člověk, nebo Ti lidé nacházejí. Zkrátka je urážíš. No, a dostal jsi to nazpět. Ve formě označení za debila. Čemu se divíš?
  7. Elogo, první příspěvek Žumpy zní: "Přátelé, sem můžete ventilovat své osobní animozity, protože jinde za ně dostanete BAN." No, a právě a v duchu tohoto motta žumpy se sem snažím ventilovat svoji osobní animozitu vůči lidem typu Atom. Uznávám, neměl jsem svou antipatii skrývat za filipiku o IQ (mimochodem i sousedovic kokršpanělovi musí být jasné, že s těmi 95 body jde o nadsázku). Patrně mi tedy nezbyde, než abych nebyl Tebou nařčen z praktik panujících va VUMLu, to napsat jednoduše. Je to zkrátka debil. Stačí?
  8. O tom ani vědět nemůžeš. Tahle soutěž je vyhlášena ve skryté sekci Chronomagu. Přístup do této sekce mají jen zpovykaní elitáři, jejichž společným znakem je nechutně vysoké IQ dosahující alespoň 95 bodů. No, a tahle skupina pak hodnotí ty méně chytré. Klid, ještě pár takových příspěvků,a možná vznikne i Tvůj fanklub.
  9. Zapomněl jsi na ilumináty, assasiny, kryptofašisty, židobolševiky, zednáře, liberály, neokomunisty a Sorose. Polepši se. Dobrou zprávou ale je, že v soutěži o titul Asinus Chronomagensis vedeš.
  10. Ach ..... Tak od pondělka bude zase doma.
  11. No, do průměru pouzdra 29,3 se kapsáčové strojky dávají poměrně blbě ....
  12. Ahoj. Vítej na fóru. Na dýnku není nic?
  13. Paráda! Přiznám se, že jsem si nazpět koupil svou Pan Americu Kluk na ní za rok najel jen 700, dokoupil pětiletou záruku, něco málo přidělal, .... Za mne ok, od pondělí na ni jezdím zase já.
×
×
  • Vytvořit...