Pilfour Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Prodám Sinn U50, které se ke mně dostaly relativně nedávno výměnou tady na Chronomagu. Původně jsou z ledna 2025 z Chronoshopu (doklad o koupi přiložím) a jsou tak ještě dlouho v záruce. Stav řekl bych víceméně perfektní. Full set (krabice, záruční kartička, hodinky jsou na origo. gumovém řemínku s trnovou sponou). Cena 51 400 Kč (při rychlém jednání sleva). A důvod prodeje? Neodolal jsem a nakoupil jiné, menší potápky a víc než jedny neunosím.
Pilfour Odesláno 7. května Autor Nahlásit Odesláno 7. května Zájemci krouží, ale zatím mě žádná nabídka úplně nezaujala, takže up!
Pilfour Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května Stále se jich nikdo neujal. Přece nechcete, aby se takhle pěkný hodinky válely v krabičce...
Pilfour Odesláno 23. května Autor Nahlásit Odesláno 23. května Tak abychom to popohnali, motivační sleva na 48 900!
Pilfour Odesláno 3. června Autor Nahlásit Odesláno 3. června Up, pořád jsme to s nikým nedotáhli až do konce. A stále jsem otevřený i výměnám.
Pilfour Odesláno 8. června Autor Nahlásit Odesláno 8. června Jdeme na 46 900 Kč, když teda mají všichni furt problém s tou cenou...
Pilfour Odesláno 13. června Autor Nahlásit Odesláno 13. června Finále: 45 900 Kč. Pokud se v následujícím týdnu za tuhle cenu neprodají, tak je holt nahodím na nový NATO a začnu je zase nosit. 1
Pilfour Odesláno 4. července Autor Nahlásit Odesláno 4. července Pořád se nikdo nenechal zlákat těmito ultimátními letními tooly? Na dovču k moři ideál! 1
Pilfour Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července Tak ještě jedna motivační sleva na rovných 45 000 Kč.
Pilfour Odesláno pondělí v 20:26 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 20:26 Nabídky na výměnu chodí pravidelně, ale pořád mě nic úplně nechytilo za srdíčko...
Doporučené příspěvky