Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhém rozvažování dávám do světa tyto konktroverzní a polarizující hodinky, protože Tudor Ranger s červeným nápisem nikdy neměl vzniknout. Jedná se o fejk, chybu, nedostatek a bordel v referencích tehdejšího Rolexu nebo speciální na zakázku dělaný kousek pro tehdejšího většího zákazníka Rolexu v 70-letech? Jedná se o referenci Tudor 9050 s datumovkou na pouzdře Rolex. Rozměr 34mm a krásný původní stav.

Jsou po kompletním servisu, který jsem nechal provést před dvěma měsící, takže budoucí majitel to má v záruce. Nechal jsem ho rozebrat a jedná se původni pouzdo Rolex, patina je originální, cifernik "Singer" a nic kromě krystalu nebylo nikdy měněno. Jedná se o původní neleštěný stav. Ciferník je starý (pokud vůbec) přetisklý tak někdy před 50lety... Nic tomu však fyzicky nenasvědčuje. Na interenetu je spousta ciferníků s chybou a je patrné, že se jedná o přetisk (jiný font, podezřelá patina, mezera v nápisu Oyster date a jiné). Zde já rád věřím, že je to prostě sběratelský unikorn a má to hodnotu pro opravdového sběratele klidně i čtvrt mega. Sám nevím, kolik si za ně říct. Jsou to každopádně krásné hodinky a je jich velmi málo. 

Cenu nastavuji  "Jágrovskou" - 68 tisíc, což je cena jakoby se jednalo o hodinky "zbastlené / hodinky bez svého originálně prodávaného ciferníku"

200273756 (6).jpg

200273756 (5).jpg

200273756 (4).jpg

200273756 (3).jpg

200273756 (2).jpg

200273756 (1).jpg

• Like 2
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...