Johny94 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Po dlouhém rozvažování dávám do světa tyto konktroverzní a polarizující hodinky, protože Tudor Ranger s červeným nápisem nikdy neměl vzniknout. Jedná se o fejk, chybu, nedostatek a bordel v referencích tehdejšího Rolexu nebo speciální na zakázku dělaný kousek pro tehdejšího většího zákazníka Rolexu v 70-letech? Jedná se o referenci Tudor 9050 s datumovkou na pouzdře Rolex. Rozměr 34mm a krásný původní stav. Jsou po kompletním servisu, který jsem nechal provést před dvěma měsící, takže budoucí majitel to má v záruce. Nechal jsem ho rozebrat a jedná se původni pouzdo Rolex, patina je originální, cifernik "Singer" a nic kromě krystalu nebylo nikdy měněno. Jedná se o původní neleštěný stav. Ciferník je starý (pokud vůbec) přetisklý tak někdy před 50lety... Nic tomu však fyzicky nenasvědčuje. Na interenetu je spousta ciferníků s chybou a je patrné, že se jedná o přetisk (jiný font, podezřelá patina, mezera v nápisu Oyster date a jiné). Zde já rád věřím, že je to prostě sběratelský unikorn a má to hodnotu pro opravdového sběratele klidně i čtvrt mega. Sám nevím, kolik si za ně říct. Jsou to každopádně krásné hodinky a je jich velmi málo. Cenu nastavuji "Jágrovskou" - 68 tisíc, což je cena jakoby se jednalo o hodinky "zbastlené / hodinky bez svého originálně prodávaného ciferníku" 2
Johny94 Odesláno 13. června Autor Nahlásit Odesláno 13. června Popojedeme na 61k za tento vintážní kousek na Rolex pouzdře po kompletní generálce a v záruce. Výměnám se rovněž nebráním. 1
Johny94 Odesláno 5. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu Hodinky v záruce po kompletním servisu.
Johny94 Odesláno 21. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu Stale volné. Výměnám se nebráním.
Doporučené příspěvky