YouSan Odesláno čtvrtek v 13:31 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:31 Vážení, vzhledem k tomu, že jsem vyhlídl něco jiného co mi nedá spát, jsem nucen pustit dál tyto krásné Explorery, které jsem pořizoval od místního váženého člena v půli února letošního roku. Jedná se o model 16570 s novějším kalibrem 3186 z poslední vyráběné série G (2011). Předchozí majitel tyto vlastnil velice krátce, jelikož mu nesedla barva. Já je pouštím tedy zhruba po dvou měsících. Na hodinkách byl v lednu 25 proveden velký servis a přelíznutí u mistra Rudy z Onyxu v hodnotě 15k, hodinky vypadají opravdu moc hezky. Servisní protokol bude samozřejmě přiložen. Kompletní balení, vnější krabice nese stopy nečistot, jinak nepoškozeno, vnitřní polstrování je čisté. Hodinky jsou nastavené na zápěstí 17 cm (s lehkou volností) s možností rozšíření do cca 18-18,5 cm (posunem ve sponě). Pouzdro, sklo i tah jsou čisté bez záseků a škrábanců. Barva na lunetě plná. Hodinky jdou lehce do mínusu, za měsíc zhruba 10 vteřin. Tento starší model je vychvalován pro svou pohodlnost, univerzálnost a optimální velikost 40 mm pouzdra. Cenu zachovám stejnou, tedy 212.000,- Kč. V případě osobní prohlídky a kontroly stavu je tak možné po dohodě na mostecku kdykoli vyjma 3-12.5. Prosím pouze prodej bez výměn. Bertovi velice děkuji za možnost inzerce a všem přeji krásné dny.
Doporučené příspěvky