Jocker Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Ahoj, při brouzdání na net jsem narazil na borce co tiskne stolní, nástěnné hodiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velikosti: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já jsem celkem nahlodaný si jedny objednat. Přidal by se někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jocker Odesláno 23. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Borec tam má hodně modelů: Everything I can make is on my sub r/4dprints Dal bych tady tomu čas do konce května a pak bych to rozsekl. Eště čekám od něj odpověď odkud to bude posílat, kvůli clení..
M.P.007 Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Už máš více informací? Objednal jsi hodiny?
Jocker Odesláno 3. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2025 Ahoj, no nikdo se nepřihlásil, tak jsem to vyhodnotil, že jsem sám. Ale ještě jsem se nerozhodl pro variantu. GMT Coke, Snoopy 50th, White Snoopy, nebo obyč moony, suby. takže pokud by se někdo přidal, tak není problém. Ideálně bych s ním pak zkusil dohodnout “věci” okolo proclení,dph.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se