teg Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Ahoj, jdu si pro radu. V horlivosti jsem koupil na ch24 expy 16570 a ted si nejsem jisty jestli se nejedna o skladacku. Chtel jsem derovanou verzi pouzdra v kombinaci se SEL, ktere se objevovaly v letech 2000 - 2003. Mnou koupeny kus ma ovsem naramek 78790A, ktery se pouzival s verzi bez direk. Ma na endlinku odfrezovany prostor pro vystezejkovani, ale podle znacky DT4 na spone by z techto let mohl byt. Otazka zni, pouzival se tento typ i v prechodne dobe pro variantu pouzdra s dirkami, nebo se striktne pouzival jen plny koncovy clanek bez drazek pro vystezejkovani? Nize foto situace. A druha otazka. Pokud je to skladacka, je mozne na na ch24 pozadat o storno objednavky a vratku penez, kdyz jde o soukromeho prodejce? Zbozi jeste neposlal, pry az pristi tyden. Dotaz hodim samozrejme i jemu, ale rad bych byl uz trochu namoudreny od vas. Ufff. Diky za odpovedi.
teg Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Jeste pro doplneni. Na internetech jsem nasel, ze by to melo vypadat asi nejak takto.
Jarett Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) Vysvětlení je jednoduché, možnosti jsou dvě. U přechodných modelů můžeš najít kombinaci dílů, které se postupně uváděly do produkce. Je samozřejmě možné, že koncovky časem někdo vyměnil, ty s drážkami jsou míň plechové, tedy modernější ... tady je důležité si uvědomit, že drtivá většina lidí hodinky nosí a tohle je jim úplně fuk, takže když jim například v hodinářství v rámci servisu něco vymění za novější, vůbec to neřeší, a když, tak jsou naopak rádi. Jinak ty "tvoje EXPy vypadají fajnově, takže bych se toho nebál Také můžeš ty starší koncovky dokoupit a je to v cajku Upraveno 11. června uživatelem Jarett 4
teg Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června @Jarett Diky za odpoved. Asi mas pravdu a jen se musim hodit do klidu . 1
Dez123 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Pokud byly za přijatelnou cenu, tak bych to neřešil a kouknul po náhradních koncovkách, alespoň je budeš moci střídat
subtitles017 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června určitě bych s tím prodávajícího konfrontoval, možná se ti podaří usmlouvat něco málo dolu ale jako překážku pro případné pořízení bych to neviděl
dlubix Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Měl jsem přesně takto bílé 16570 ze stejného roku a pokud si dobře pamatuji, tak i 16710. GMT byly bez papírů a historii jsem neznal, ale Expy určitě skládačka nebyly. 1
teg Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Chlapi, diky moc za odpovedi a uklidneni .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se