actionman1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Ahojte, mam tu zopar novych handier co nenosoim a ani som nenosil, visacky uz nie su, stalo ale len v skrini. Vsetky kupovane v NA (Hobo tactical priamo od kalifornskeho EDC tvorcu a Zara kosela v mexickej kamennej predajni ako nova kolekcia).: 1. Siltovka Hobo Tactical Dad cap - bezovo / cierna. Nalepky co k nej boli sucastou predaja. One size fits all. Povodna cena bola 49 EUR, Moja cena: 25 EUR / 620 CZK a packeta uz v cene. 2. Paradna mikina Hobo Tactical, zelena, vysivane logo na rukave a cert na hrudi. Vyborna kvalita a po Americky "Made to last". Velkost L regular. Sedi perfektne. Povodna cena 100 EUR, necham za 55 EUR / 1 365 CZK aj s packetou! 3. Kosela Zara, paskovana, velmi kvalitny material a pekna kosela. Budete vyzerat skoro ako Charlie Harper z Dva a pol chlapa so vsetykmi vyhodami ako ma on Koseli nie je co vytknut akurat to, ze som ju nenosil, lebo nie som koselovy typ nakoniec. Povodna cena cca 40 EUR, velkost XL, klasicky fit ako ma Zara - sedi L regular az XL.. Necham za 25 EUR / 620 CZK aj s packetou. Ked niekto toho zoberie viac dodatocna zlava.
actionman1 Odesláno 16. června Autor Nahlásit Odesláno 16. června (upraveno) UP: 1. 20 EUR / 495 CZK aj s packetou 2. 45 EUR / 1 115 CZK aj s packetou 3. 20 EUR / 495 CZK aj s packetou Upraveno 16. června uživatelem actionman1
Doporučené příspěvky