Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

nabízím všem fanouškům Realu Madrid jedinečnou možnost pořídit si originální kus z původního stadionu Santiago Bernabéu. Vše jsem vydražil v aukci přímo z Realu Madrid. Ke každé položce je certifikát pravosti. Něco jsem nechal pro mladšího syna a zbytek pouštím dál. Jedná se o světové unikáty, jak mi bylo sděleno ze strany spediční společnosti, když mi jeden z nich, ten největší a podle mého nejhezčí, přišel zabalený jen v lepenkovém obalu a totálně rozlámaný. :( Domluva a samotná doprava ze Španělska je opravdovým zážitkem na několik měsíců a x vyměněných emailů. Nabízím následujících pár kousků do dětských pokojů, garáží, pergol či jiných koutků, kterých nám doma zbývá. 😀 Vše je v původním stavu s přirozenými vadami, tak jak to bylo demontováno ze stadionu. 

Cedule VIP jsou za 10 tisíc Kč za kus.

Bílé sedadlo č. 9 z nápisu REAL MADRID CF za 7500 Kč. Dá se koupit jen v aukci. Běžně na prodej jsou “jen” modrá sedadla. Vydražil jsem v návalu entuziasmu a několika dcl vína dvě. 😀 Určitě by se dala trochu vyblýskat, ale nechal jsem ji tak, jak mi dorazila.

Preferuji osobní předání. Komunikace pls přes SZ.

Děkuji chronomagu za prostor. 

R.

Odesláno

Up 

Cena odpovídá vydražené částce v aukci, aukční přirážce a dopravě. Je to jedinečná příležitost mít doma kus historie Realu Madrid.

Odesláno

Up

Nikdo nechce mít doma originální a jedinečný kus ze stadionu nejslavnějšího fotbalového klubu na světě? :) 
Sedadlo jsem dohledal a je z druhého písmena R.

IMG_3744.png

IMG_3743.jpeg

IMG_3742.jpeg

Odesláno

Up
Žádný fanoušek Realu, který by chtěl mít doma originální kus původního stadionu Santiago Bernabéu?

Rozumné domluvě se nebráním.

Odesláno

Up

cedule 9.500 Kč

sedadlo 7.000 Kč

Nejsou a už nikdy nebudou. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost.

• Vytvořit...