Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

na posledním srazu se RomanoviI v 21:00 najednou ztratily ručičky! :o Malá se kryla s indexem na 9 a velká jako vy vytvořila podobný index na 12. Na trojce je day/date taky dost dlouhý, takže konkrétně na poslední milisově fotce z dálky nepoznám, jestli je 12 nebo 3 :eek:

Takže z hlediska čitelnosti dávám přednost cosmonautům.

edit: Píšete o jiné luminiscenci. To ale máte na mysli rozdíl mezi bílými a černými, nebo i cosmonaut a marinemaster mají jinou barvu luminiscence?

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

YPO: zle som ta ocitoval, sry

Pisal si to v zmysle, ze ak Fortis, tak jedine Marinemaster a ze prave u nich lutujes, ze si ich poslal dalej.

Dobre a to sa ma nikto nepokusi zahrnut dalsimi desiatkami eventualit od inych znaciek? Vela krat ste mi tu uz otvorili oci a zoznamili so znackami o ktorych som predtym nepocul (alebo sli okolo mna). Dajte tomu sancu, toto slo moc hladko ;)

Návštěvník YPO?
Odesláno
na posledním srazu se RomanoviI v 21:00 najednou ztratily ručičky! :o Malá se kryla s indexem na 9 a velká jako vy vytvořila podobný index na 12. Na trojce je day/date taky dost dlouhý, takže konkrétně na poslední milisově fotce z dálky nepoznám, jestli je 12 nebo 3 :eek:

Takže z hlediska čitelnosti dávám přednost cosmonautům.

edit: Píšete o jiné luminiscenci. To ale máte na mysli rozdíl mezi bílými a černými, nebo i cosmonaut a marinemaster mají jinou barvu luminiscence?

všechny hnusný nečitelný fortisy svítí modře a všechny ostatní hezký fortisy svítí zeleně :)

Odesláno
stale mi tie svetle pripadaju zaujimavejsie...co je ale na nich take zle, ze kazdy komu ich ukazem povie fuj?

Blbe, ze ich nevidim na zivo.

Náhodou ty světlé mají moc zajímavou barvu. Ta sa navíc takovým matným odrazem mírně přizpůsobuje barvě košile nebo saka. Ale černou variantu je potřeba mít taky, takže má rada zní

- Světlé Divery

PLUS

- Cosmonauty

A máš to! :lol:

(pokud by to tedy neměly být chrona, tam bych pak radil jinak)

Odesláno
ja by som Ti odporucil tieto FORTIS Flieger , ktore su nadherne :)

Na tydlety Fligery ale bez chronografu jsem dneska slintal na Zlicine. Nastesti se mnou byla manzelka a tak nedoslo k nestesti ... nebo stesti (podle uhlu pohledu) :-)

Návštěvník milosklikar
Odesláno
všechny hnusný nečitelný fortisy svítí modře a všechny ostatní hezký fortisy svítí zeleně :)

Tak to je super!!! Protože B42 Official Cosmonaut svítí zeleně :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO?
Odesláno
Tak to je super!!! Protože B42 Official Cosmonaut svítí zeleně :thumbsup_anim:

Jooo zelená je dobrá na woči ;)

Návštěvník YPO?
Odesláno
nikdy neviem ci to mysis vazne, alebo si robis prcu

robím si prču :)3353732280_90deb9b3f4_b.jpg

Odesláno

Este som zacal premyslat nad Longines Hydro Conquest Diver 41 mm

vzhlad bondoviek sa mi vzdy pacil a viac ludi ich podla mna povazovat za nefejk oproti "Omegam" ktore ma kazdy spratek v mojom veku (20-25)

lo445.jpg

Poradte este nieco co vas oslovuje v relacii do 1000 eur a nieje tak casto fajkovane.....diki moc

Odesláno

Zdravim ,

nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno, ale zajímalo by mě jestli nějaký vlastník fotisů (matná ocel), nechával svoje miláčky přelešťovat a jestli je to vůbec možný a popřípadě jak to vychází cenově (jen orientačně)

Díkes :)

Odesláno
Este som zacal premyslat nad Longines Hydro Conquest Diver 41 mm

vzhlad bondoviek sa mi vzdy pacil a viac ludi ich podla mna povazovat za nefejk oproti "Omegam" ktore ma kazdy spratek v mojom veku (20-25)

Poradte este nieco co vas oslovuje v relacii do 1000 eur a nieje tak casto fajkovane.....diki moc

Fortis je (alespoň pro mě) srdeční záležitost :)

Odesláno (upraveno)
Zdravim ,

nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno, ale zajímalo by mě jestli nějaký vlastník fotisů (matná ocel), nechával svoje miláčky přelešťovat a jestli je to vůbec možný a popřípadě jak to vychází cenově (jen orientačně)

Díkes :)

Já si to dělám sám tak jednou za půl roku (vím, je to dost málo :lol: ). 30 mikronů odtud: http://www.watchbandrenew.com/

Kompletní balíček je otázkou několika stovek (+/- 500 - 600 Kč). Výsledek vynikající. Nejdéle trvá připravit si krycí kolečko na sklíčko z lepící pásky. Vlastní přebroušení/přeleštění je pak už jen otázkou minut. Kromě sklíčka si musíš dát pozor, abys "neztupil" hrany.

Další podobné prostředky se dají najít tady: http://www.watchobsession.co.uk/shop/clean...shing-c-25.html

Z těch jsem ale zatím nic nezkoušel.

Upraveno uživatelem lib
Návštěvník YPO?
Odesláno
Já si to dělám sám tak jednou za půl roku (vím, je to dost málo :lol: )

to je akorát :D

.... koukám, že mi zmizela moje fotka kterou jsem nějak nenašel, ale našel jsem fotky cnmarka, který dělá fakt dobré fotky a to nejen hodinek (ostatně myslím, že jedny fortis mi sháněl on) ....

http://www.flickr.com/photos/cnmark/collections/

Odesláno
Já si to dělám sám tak jednou za půl roku (vím, je to dost málo :lol: ). 30 mikronů odtud: http://www.watchbandrenew.com/

Kompletní balíček je otázkou několika stovek (+/- 500 - 600 Kč). Výsledek vynikající. Nejdéle trvá připravit si krycí kolečko na sklíčko z lepící pásky. Vlastní přebroušení/přeleštění je pak už jen otázkou minut. Kromě sklíčka si musíš dát pozor, abys "neztupil" hrany.

Další podobné prostředky se dají najít tady: http://www.watchobsession.co.uk/shop/clean...shing-c-25.html

Z těch jsem ale zatím nic nezkoušel.

Díky moc za tip...

• po 2 týdnech...
Odesláno
Snazil som sa hladat, nenasiel, tak ma prosim nekamenujte ak to tu niekde je.

Ako dalsie hodinky som si vyhladol FORTIS a cenu okolo 1000eur.

Nasiel som dva modely ktore ma oslovuju:

2561_1095410671395_1410447476_30274036_704769_n.jpg2620226842e2ac8a46b.jpg

Upozornujem, ze v oznaceniach Fortis sa nevyznam, to je jedna z veci o ktore vas ziadam.

Druha vec je, KDE ich kupit. Docital som sa, ze cez internet to mozno nieje. Su na watch.de, ale za cenu vyssiu (myslim) ako v koscom_e.

Nenasiel som ziadneho predajcu pre SR (som z Bratislavy). Mozte odporucit Hanaka-Brno ako najblizsieho?

Ak mam byt uprimny...viem len, ze chcem Fortis za cca 1000eur...so vsetkym ostatnym potrebujem pomoct.

Daaakujeeem :rolleyes:

Asi len tolko, ze NADHERA...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...