Radis09 Odesláno 17. července 2025 Nahlásit Odesláno 17. července 2025 Zdravím vás, Zvažuji prodej svých Squale hodinek. Kupoval jsem je zde ale mám k nim kompletní balení vč. gumového i mesh náramku. Nosil sem je spíše sporadicky - na dovolenou a poslední dobou už je neberu ani tam. Nějaký šrám se určitě najde ale nic kritického. Jelikož se jedná ještě o "big box" měla by být vevnitř ETA 2824-2. Nikdy jsem snima neměl problém, s přesností na tom byly líp jak moje Tudor BB. Kdyby někoho cokoli zajímalo, rád zodpovím. Osobka Brno nebo dle domluvy. Cenu bych si představoval někde kolem 19500,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky