Jan Zálešák Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Koupil jsem si nedávno v tomto obchodě tyto hodinky http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ce...ds-1-automatic/ Jsem s nimi spokojený. Chtěl jsem si v tomto obchodě ještě dokoupit originální kovový tah a vystěžejkovač. Obchodník mně však odepsal že vůbec netuší co chci. To mně zmátlo, myslel jsem si (z příspěvků v tomto fóru) že toto nářadí je zcela běžné. Mám proto dotaz. Pouzdro hodinek není vyvrtané, a řemen je mezi nožkama dost na těsno. Bude na tyto práce vhodný vystěžejkovač z chronoshopu? A zvládne to průměrný český bastler? Za rady předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 (upraveno) ano ano (není to žádná věda ) Upraveno 7. března 2009 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Čili jestli to chápu dobře - k tomu aby člověk (i laik) vyměnil tah za řemen (což bych taky rád...ať žije Di-Modell:), stačí k tomu pouze "vystěžejkovač"? Nemáte někdo třeba odkaz na video výměny..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Čili jestli to chápu dobře - k tomu aby člověk (i laik) vyměnil tah za řemen (což bych taky rád...ať žije Di-Modell:), stačí k tomu pouze "vystěžejkovač"? Nemáte někdo třeba odkaz na video výměny..? Chápeš to dobře. Nejsem manuálně moc zručný a přesto to dělám naprosto bez problémů. Video třeba na . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 A nebo malej šroubováček, nůž.... Stěžejka je v podstatě trubička s pérkem a s pohyblivými konci. Jeden z těch konců vystěžejkovačem (nožem, šroubováčkem...) zatlačíš dovnitř trubičky a pásek nebo tah vyndáš (nandáš). No video to asi znázorňuje líp. Já donedávna používal nůž s uraženou špičkou a bez problémů, ani škrábanec. Ale Bergeon je teda věc, navíc můžeš i zkracovat tahy, což mě v několika hodinářstvích dost arogantním způsobem odmítli s tím, že jsme hodinky nekoupil u nich a jen by si na tom opotřebovávali nástroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se