Kex Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Prodám hodinky AVI-8 FLYBOY Wingman Worldtimer GMT Automatic Jungle Green, ref. AV-4120-05. Jsou ve stavu prakticky nových, na ruce byly celkem 2x -- nesedli jsme si. Kupovány na jaře 2025 u https://www.zilkahodinky.cz. Full set, krabice, karty, NATO strap, vystěžejkovávač, otírací hadřík, všechno. Je to automat (Seiko NH34), gun metal pouzdro 41 mm, mírná vodotěsnost 5 atm (korunka není šroubovací), plochý safír, tmavě zelený kožený řemen. Hodinky jsou designově velmi povedené (proto jsem si je původně koupil), ale mají některé vlastnosti, které mi nevyhovují (např. že bez brejlí neodečtu GMT, že vnitřní otočná luneta není aretovaná, přesnost není oslňující, cca 20 s/d, atd.) Ale někomu by mohly dělat radost větší než mně. Cena: 5400,-- Kč Předání osobně v Plzni a okolí, do Prahy můžu dovézt, jinak Zásilkovna nebo pošta (podle dohody s novým majitelem).
Kex Odesláno 9. srpna Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna Moc hezké moderní pilotky za pár kaček... 5300,-- Stále k dispozici pro odvážného pilota
Kex Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna UP, Kč 5100,-- Nejsou to zas tak špatný hodinky... vypadají dobře
Kex Odesláno 9. září Autor Nahlásit Odesláno 9. září UP, za míň než 5k je škoda je prodávat Udělejte si někdo radost, ten tmavý gun metal vypadá fakt dobře a cifr je taky sexy...
Kex Odesláno 8. října Autor Nahlásit Odesláno 8. října AVI-8 jsou stále volné, krásné, bez škrábanců. Někdo by s nimi mohl krásně provozovat avi-8-ion
Kex Odesláno 18. října Autor Nahlásit Odesláno 18. října 5000 v ceskych na stole (nebo wire transfer ) za sympaticke moderni pilotky
Kex Odesláno čtvrtek v 22:10 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 22:10 Stále volné, prakticky nenošené hodinky.
Doporučené příspěvky