Argon Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Udělal jsem si radost a koupil si hodinky, po kterych jsem koukal uz pred 5 lety :-). Omega Seamaster America's cup, limitka z roku 2000, kdy je luneta z 18 krt. bileho zlata. Celkovy pocet hodinek 9999 ks 1 1
AndyAaron Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Peknej prirustek.Napred jsem si rikal jestli jsi nejak nenaletel. Do ted jsem zil v presvedceni, ze America’s cup mely taky aplikovane indexy, stejne jako non-America’s cup. Ale ne.Tak at ti to tika.
Argon Odesláno 1. srpna Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna Diky, kdepak. Ja na naletet? To se mi stava max.1x za 10 let . Tyhle America's cup rok 2000 jsou tak, jak maji byt. Chtel jsem je uz dlouho. Jsem rad, ze maji stale jeste cal.1120, co-axial jsem nechtel. A celkove, je to pro me klasika
Hector_24 Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna Pekny hodinky a to "limited edition" ze strany je factory made?
Argon Odesláno 24. září Autor Nahlásit Odesláno 24. září V 1. 8. 2025 v 15:14, Hector_24 napsal: Pekny hodinky a to "limited edition" ze strany je factory made? Diky a ano, ten napis na boku je original z vyroby 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se