Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, ženu v noci zaujala luminiscence na mých Seikách. Problém je, že má titěrné zápěstí a líbí se jí hlavně drobné kulaté klasické hodinky kolem 25mm se zlatými detaily a na koženém pásku. Zlaté by se jí líbily asi taky, ale tolik se mi do toho dát nechce. Cena ideálně 0-20k, nemusí být nové, ale nevím, jestli takové hodinky vůbec existují? 

• po měsíci...
Odesláno

Tak pro pořádek, nakonec jsem to vyřešil 25mm Timexama s Indiglo a drahá polovička je nadšená. V cenové kategorii do 20k je luminiscence u 25mm hodinek dosti vzácná a když už, tak je na hraně použitelnosti.

Hodinky blížící se původnímu požadavku nabízí Certina, s integrovaným náramkem Tissot prx ale luminiscence asi spíš do počtu. Ve vyšší cenové kategorii lze už bohužel jen z druhé ruky koupit Tudory princess oyster date nebo Rolexky, jako nové by byly jinak perfektní.

Odesláno
před 16 hodinami, Fraunhofer napsal:

Tak pro pořádek, nakonec jsem to vyřešil 25mm Timexama s Indiglo a drahá polovička je nadšená. V cenové kategorii do 20k je luminiscence u 25mm hodinek dosti vzácná a když už, tak je na hraně použitelnosti.

Hodinky blížící se původnímu požadavku nabízí Certina, s integrovaným náramkem Tissot prx ale luminiscence asi spíš do počtu. Ve vyšší cenové kategorii lze už bohužel jen z druhé ruky koupit Tudory princess oyster date nebo Rolexky, jako nové by byly jinak perfektní.

Měl bys prosím link nebo ideálně fotku?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...