ok1rp Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna Poradi nekdo s typem techto hodinek prip. roku vyroby a nejakych podrobnosti, prosim? Diky moc. P.
Seamaster Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Tak typ hodinek je zjevne naramkovy chronograf Lemania s centralni sekundovkou a minutovym scitacem. Bez fotek dynka zevnitr a cisla strojku asi nikdo presnejsi dataci neda... za ma odhaduju 40. leta 20.stol.
ok1rp Odesláno 5. září Autor Nahlásit Odesláno 5. září Díky za odpověď. Centrální ručka není sekundovka. Sekundovka je malý ciferník nalevo. Prostřední velká ručička je funkce stopek. Více jsem nezjistil. Zkusím sundat dýnko a udělat fotku. Díky. P.
Sonny919 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Z jednej foto sa ťažko odhaduje, avšak tiež si myslím, že môžu byť zo 40. rokov a tým pádom by mohol byť dnu valjoux 22, v tom čase bol hodne používaný na tento typ chronografov.
Seamaster Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září (upraveno) V 5. 9. 2025 v 20:25, ok1rp napsal: Díky za odpověď. Centrální ručka není sekundovka. Sekundovka je malý ciferník nalevo. Prostřední velká ručička je funkce stopek. Více jsem nezjistil. Zkusím sundat dýnko a udělat fotku. Díky. P. Asi jsem to blbe napsal, mysleno jak pises, ze centralni sekundovka je sekundovka toho chronografu... tyhle Lemania stroje pouzivala i Omega mezi jinymi, proto to znam, jinak Lemaniu nedelam. Upraveno 9. září uživatelem Seamaster
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se