Fade Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna (upraveno) Nazdar. Vyměním tyhle legendy ve fullsetu. Stav nošených. Žádné šílenosti, spíše vlásečnice - byly nošeny dost sporadicky a na střídačku se všemi ostatními co mám nebo jsem měl. Chodí přesně a jsou stále v záruce. Kupovány 8/12/2021. Osobka kolem Ostravy, ale můžu se i někam přiblížit. Více fotek a video tady na odkazu https://photos.app.goo.gl/VMw2Bozo8fdFHgxi7 Co bych chtěl? Vlastně ani nevím a spíše se nudím ale asi nějaké potápky, řekněme. Napadly mě staré Planet Ocean 42mm, možná i plechové Suby, ale zkuste něco nabídnout. Maximálně se nedomluvíme Díky. Upraveno 18. srpna uživatelem Fade
Fade Odesláno 3. září Autor Nahlásit Odesláno 3. září Jsem na ten inzerát málem zapomněl. Přišla záplava nabídek na Tudor, ale nic co by mě chytlo za srdíčko Zkusím ještě up než půjdou do prodeje.
Fade Odesláno 14. října Autor Nahlásit Odesláno 14. října Zkusím ještě po dlouhé době. Možná bych zvážil i výměnu za Moony. Ideálně nějaké zajímavé
Doporučené příspěvky