Fade Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 (upraveno) Nazdar. Vyměním tyhle legendy ve fullsetu. Stav nošených. Žádné šílenosti, spíše vlásečnice - byly nošeny dost sporadicky a na střídačku se všemi ostatními co mám nebo jsem měl. Chodí přesně a jsou stále v záruce. Kupovány 8/12/2021. Osobka kolem Ostravy, ale můžu se i někam přiblížit. Více fotek a video tady na odkazu https://photos.app.goo.gl/VMw2Bozo8fdFHgxi7 Co bych chtěl? Vlastně ani nevím a spíše se nudím ale asi nějaké potápky, řekněme. Napadly mě staré Planet Ocean 42mm, možná i plechové Suby, ale zkuste něco nabídnout. Maximálně se nedomluvíme Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna 2025 uživatelem Fade
Fade Odesláno 3. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Jsem na ten inzerát málem zapomněl. Přišla záplava nabídek na Tudor, ale nic co by mě chytlo za srdíčko Zkusím ještě up než půjdou do prodeje.
Fade Odesláno 14. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2025 Zkusím ještě po dlouhé době. Možná bych zvážil i výměnu za Moony. Ideálně nějaké zajímavé
Fade Odesláno 1. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Tak zase po dlouhé době Plecháče, Moony, Planet Ocean atd
Fade Odesláno 31. ledna Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna UP Nikdo nechce vyměnit za Moony nebo další zmíněné?
Doporučené příspěvky