Přejít na obsah

Nehodinkove - sprava hesel

tyfo

Doporučené příspěvky

Mam tu jedno nehodinkove tema a prosim o radu nejak jsem nic nenasel co by bylo pouzitelne.

1. Potrebuji nejaky program pro spravu hesel primarne jde o to aby to umelo: nazev a textova polozka vice nepotrebuji ale ta textova polozka aby byla dostatecne dlouha nejde jen o hesla ale i o nektere tajne postupy.

2. potrebuji aby jsem data mohl mit i v mobilu ale potrebuji to na minimalne 2x PC tedy cast pro desktop a vyresena synchronizace. Mobil mam simbian ale nebranim se ani jinym platformam ale zatim jsem nenasel telefon ktery by mi plne vyhovoval.

Zatim pouzivam TopSecret pro palm a ten mi plne vyhovuje az na jednu drobnost a to je ze namam palm a tudis se mi to blbe synchroni :-( skousel jsem i export do nejakych jinych ale vzdy byl problem bud s desktopem (nekolik PC) nebo nepouzitelne na mobilu (nekolik stovek zaznamu) a nebo tam nebyla memo polozka a text byl omezen na 255 znaku atd atp. ale treba neco pouzivate a jste s tim spokojeni tak prosim o radu.

Nejlepe free bo penez neni nikdy dost.

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak ja uspesne pouzivam Keepass. Problem ale je ze automaticka synchronizacia sa da pouzit len v ramci pouzivania s PC na PC ale nie na mobil. Vyhoda keepass-u je ze existuje na vsetky platformy a ta databaza sa da zdielat vsade. Cize ten isty subor pouzijes aj v mobile. nedavno som narazil na plugin pre windowsovu verziu http://sourceforge.net/projects/keepasssync ktora umoznuje synchronizaciu aj na FTP. A kedze pre symbian je aj ftp klient tak by sa to dalo vyuzit. Tym ze ja to pouzivam na Linux-e tak to mam vyriesene inac tu synchronizaciu ale tiez to zdielam s dvoma PC a telefonom.

Odkaz ke komentáři

Diky za dosavadni rady, Handy safe jsem skusil a je to pekne svizne to funguje, krasne sinchronizuje jen ta polozka note ma problem v tom ze v mobilu prectu jen kousek a musim ji tedy zkopirovat a pastnout nekam jinam a to je jednack drina a za druhe to neni bezpecne.

Co se tyce keypass tak jsem skusil pod Javou a to je tak pomale a tim padem nepouzitelne ale nicmene to jeste nezavrhuji a vyskousim to na smartphone s widlema a uvidim jeste jak facha synchronizace. Tak tady jeste budu chvili badat a dam vedet jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem proveril ten KeePass a narazil jsem na nekolik problemu verze 1.x nema synchronizaci a verze 2 zase nezobrazim v zadnem ppc ani symbianu (asi jsem spatne hledal) kazdopadne na synchronizaci a spravu hesel atd. na nekolika PC je to v pohode.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...