prukajda Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Již se to zde na fóru probíralo, nicméně uběhl již nějaký čas. Proto bych rád oživil téma mazání strojku. Rád bych se pokusil o rozborku kalibru 50, vyčištění a opětovné složení, pokud možno ve fukčním stavu. Jak jsem se zde dozvěděl, když nebudu mazat, naděje na úspěch není. Proto by mne zajímalo čím mazat, co mazat, kde to koupit (Parexo?) apod. Díky za veškeré praktické rady.
alt Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Jen strucne: koupit v Parexu vychodonemecke oleje c.1,2,3, dale v lekarne benzin (bez lihu) a sehnat cistici kapalinu - napr. Chronor, Elma - otazkou je, co v Parexu nyni maji.
prukajda Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Jen strucne: koupit v Parexu vychodonemecke oleje c.1,2,3, dale v lekarne benzin (bez lihu) a sehnat cistici kapalinu - napr. Chronor, Elma - otazkou je, co v Parexu nyni maji. Díky za radu, již je objednáno.
prukajda Odesláno 27. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Díky za radu, již je objednáno. Takže díky, oleje jsou doma, taky CD od VANA. Teď řeším problém, kde sehnat mazáček. V naskenovaných knihách jsem našel informaci, z jakého materiálu by měl být vyroben, netuším ale, kde ho sehnat či čím ho nahradit. Díky všem zkušeným za rady. Na fóru se mi odpověď nepodařilo najít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se