Klotzman Odesláno 24. září 2025 Nahlásit Odesláno 24. září 2025 Nabízím tyhle kulervoucí hodinky, velký jak tácek pod pivo. Materiál zlacená ocel, na první pohled jsem myslel, že jsou to bronzovky, ale prd. Vodotěsnost do 50m, takže umejt ruce si s nima můžete. Pozdro o průměru 47,5mm. Pásek kůže. Komplet balení včetně vkusné krabičky tvaru kurvího kufříčku, účtenky a záručáku. Hodinky jsou z roku 2008, ale na ruce byly jen párkrát, takže jsou takřka NOS. Žádnou vadu na kráse ani škrábanec jsem na nich neshledal a i řemínek je ok, jen trošku prohnutej, ale to bude spíš od toho, jak byly navlečený na polštářku. Nejsem zvyklej prodávat, tak nevím co ještě psát, pokud budou dotazy tak do SZ. Hodinky jsou jedny z asi dvacetiosmi kusů, které jsem bohužel zdědil po otci, celkem tři nacpané hodinkovnice... co s tím budu dělat, bozi vědí... Cena 1600,- doprava Zásilkovnou na mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Klotzman Odesláno 14. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 1200,- Kč nebo flaška Laphroaigu v rouře. 1
Doporučené příspěvky