Conrad Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září (upraveno) Prodám dýmku z továrny která slaví letos 200 let .Je to Chacom 280 Bayard ,bent rhodesian , nová ,nekouřená dnes mi přišla, krásně padnoucí do ruky, lehká, přítulná . Prodávám ,protože jsem si při objednávání nevšiml, že není na filtr a já jsem na něj zvyklý. Nejlépe osobka Praha ale umím i poslat potom + zásilkovna pokud je zájem spojení via SZ Prodávám přesně za co jsem s dopravou koupil 2970 kč Te Upraveno 24. září uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 29. září Autor Nahlásit Odesláno 29. září S touto dýmkou si kupujete i kus historie- Je známo, že Champuis-Comoy vyráběla dýmky už pro Napoleonovu armádu. Drobnější lehká dýmka, která vám nevyvrátí čelist, tvar ideálně padnoucí do ruky- up
Conrad Odesláno 6. října Autor Nahlásit Odesláno 6. října Up Nejenom že ji kouřili již vojáci Napoleonovy Garde Impériale , není to jen historie ale i současnost. Od roku 2013 jsou naše dílny uznávány jako Entreprise du Patrimoine Vivant (Živá společnost dědictví), což je prestižní státní vyznamenání, které uznává naše výjimečné know-how.
Conrad Odesláno 13. října Autor Nahlásit Odesláno 13. října Nikdo so nechce zpříjemnit podzimní procházky luxusní přítulou dýmkou _?
Conrad Odesláno 24. října Autor Nahlásit Odesláno 24. října Ať to neprotahujeme, je škoda, aby byla jen v šuplíku, tak pod nákupní cenu - 2500.
Conrad Odesláno 14. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu Udělejte si radost ,vánoce se blíží. 1
Conrad Odesláno neděle v 10:36 Autor Nahlásit Odesláno neděle v 10:36 (upraveno) Up, last call 2000. Upraveno neděle v 10:40 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky