Tenglis Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Mládenci, pustím do světa tyto parádně zpracované Seika. Za tu cenu jim není vůbec co vytknout. Kupoval jsem je letos zde na fóru. Jsem asi druhý majitel. Nošené málo a šetrně. Tomu odpovídá velice dobrý stav. Hardlex čistý. Vlásečnice na sponě. Tah v plné délce. Jdou cca 15-20 sekund/den do mínusu. Je to takový decentní vstup do světa "bikolóru". I přes svůj průměr 42 mm se nosí velice pohodlně i na menší ruce. https://seikousa.com/products/ssk021 Důvod prodeje: trochu jsem se teď rozjel s nákupy a mám toho moc... Navíc začínám nějak blbě vidět a ta velká GMT ručka mě plete... Cena 9000 Kč, ale při rozumném a rychlém jednání se dohodneme. Zásilkovna v ceně, případně osobka na severu Moravy. Děkuji RoBertovi za prostor k inzerci. Honza
Tenglis Odesláno 21. října Autor Nahlásit Odesláno 21. října Tak nahoru. Leží smutně v krabičce a čekají na nového majitele, který by je ponosil. 8000 Kč.
Tenglis Odesláno 14. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu Stále volné. Mnohem fajnovější hodinky, než napovídá specifikace a cena...
Doporučené příspěvky