Pribina Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Udelal jsem si radost, kdyz mi nevysly Junkersy a neudelal jsem chybu. Jeste jednou diky Kubsonovi za rychlost dodani. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
budo Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Pro mne jedny z nejkrásnějších hodinek :-)
B.F.G. Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Pro mne jedny z nejkrásnějších hodinek :-) A navíc je to malinko nad Junkers.
xxx.rada Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Dobre jsi udelal. Az se potkame musim se na ne poradne podivat
Pribina Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 ja prave chtel nejake jednoduche nepreplacane oblekovky automaty za rozumnou cenu. Kdyz jsem s tezkym srdcem rusil objednavku v Mija na ty Junkersy tak uplne naopak jednani a dodani od Kubsona na jednicku.
Pribina Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 vzdycky, kdyz je vezmu na ruku, tak se nemuzu nabazit tech (nekdy) modrejch rucicek... to "nekdy" sedi, modre jsou jen z uhlu
Kubiznusus Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Na uveřejněných fotkách naprosto úžasně decentní a elegantní hodinky. Velmi inspirativní při zvažovaném nákupu! Díky.
Pribina Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Na uveřejněných fotkách naprosto úžasně decentní a elegantní hodinky. Velmi inspirativní při zvažovaném nákupu! Díky. no jeste inspirativnejsi fotky ma Kubson primo na svem webu, ja to fotil na rychlovku abych se mohl pochlubit
New X-Bob Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 gratuluji k rozšíření Arcadiaparty
bose Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Udelal jsem si radost, kdyz mi nevysly Junkersy a neudelal jsem chybu. Jeste jednou diky Kubsonovi za rychlost dodani. V jednoduchosti ji síla.. moc krásný !!! Taky bych podobný model bral .) Budu muset po něčem kouknout.)
Helex Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Arcadie jsou krásný, gratuluju!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se