Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám tuto verzi hodinek v rozměru 40mm, https://www.certina.com/en/watch/ds-action-40mm/c0484101109100 a dost mi vadí , ta leštěná plocha ve středu náramku.

Koukal jsem ale na tuhle verzi ,  https://www.certina.com/en/watch/ds-action-diver-405mm/c0484071101100 která má jen o 0,5mm větší průměr, celý náramek je kartáčovaný, a dokonce má sponu s potápečským rozšířením. Tak jsem přemýšlel že by možná šlo, koupit tento náramek , a vyměnit ho za ten , co mám na svých 40mm hodinkách.
Má někdo osobní zkušenost, nebo zaručené informace , jestli ten náramek bude dobře pasovat ? Děkuji moc za jakékoliv informace

Upraveno uživatelem michaldrhlik
Odesláno

Zdar, no, naramek vypada ze je stejnej.. i koncovka navazujici na pouzdro. Prinejhorsim se zda, ze se da ta koncovka vymenit. Ale najisto ti to tady myslim nikdo nerekne, napis nejakymu AD typu Koscom.. lec troufam si tvrdit ze ten naramek s extenzi bude celkem drahej a nedava to uplne smysl, dokupovat to k levnejsim quartzkam. Vzdy jde sundat naramek z hodinek a budto se domluvit treba s Onyxem ci Koscomem, zda by ti ten stredni clanek neprebrousili. Nebo si to zkusit udelat sam..

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem se včera vrátil z Koscomu, kam jsem si nechal objednat ten nový tah, a s potěšením musím říct, že pasuje úplně stejně jako ten co už na hodinkách byl.

Žádné úpravy se dělat nemuseli, jen se zkrátil na moji velikost,a musím říct že ten kartáčovaná úprava , vypadá lépe, než když byl ten střed vyleštěný, a spona je taky lepší.

• Dát hlas 1
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...