Bleys Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Tak jsem si udělal radost druhýma automatickýma hodinkama (první Hamilton Khaki Aviation X-Wind). Sice jsem na ně čekal 6 týdnů, ale dorazily. A cenu mi v Tovys nabídli slušnou.Po rozbalení jsem koukal, na živo jsou ještě hezčí... A překvapila mne přesnost, která je po týdnu zatím 0.5 sekundy za den do mínusu. A v noci září jak lampička . Prostě dělají radost. A to mají, ne? 1
dragys27 Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Jasně, radost mají dělat především. Gratuluji k novému přírůstku ve sbírce.
FantasticFabio Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října V 21. 10. 2025 v 8:10, Bleys napsal: Tak jsem si udělal radost druhýma automatickýma hodinkama (první Hamilton Khaki Aviation X-Wind). Sice jsem na ně čekal 6 týdnů, ale dorazily. A cenu mi v Tovys nabídli slušnou.Po rozbalení jsem koukal, na živo jsou ještě hezčí... A překvapila mne přesnost, která je po týdnu zatím 0.5 sekundy za den do mínusu. A v noci září jak lampička . Prostě dělají radost. A to mají, ne? Šak je to chronométr! Ten nápis tam není jen tak pro paráduať dělaj jen a jen radost !!!! Pozor ! Ta přesnost je nakažlivá !!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se