lib Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Když není do čeho píchnout a je k dispozici mobil.
New X-Bob Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Je vidět, žes tedy čekal min asi 15 min
lib Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 New X-Bob napsal: Je vidět, žes tedy čekal min asi 15 min Skoro hodinu na jednom místě, ale pak už nebylo dost světla.
tombed Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 "vy jste se zase kochal..." naštěstí bez následků , chronomagorista si najde zábavu i v koloně...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) Jsem slyšel že na D1 byla nehoda kvůli kroupám... Jinak na mobil super fotky, smím vědět čím to bylo foceno? Upraveno 13. března 2009 uživatelem Hammer_Time
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Modřené ručky a světlý ciferník ty fortisky krásně oživují Většinou na mě fortisky působí třeba jako šroubovák - pevný a kvalitní nástroj. Tyhle vzbuzují konečně nějakou emoci
lib Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Hammer_Time napsal: ....Jinak na mobil super fotky, smím vědět čím to bylo foceno? Dva a půl roku stará N73, ale otřel jsem objektiv rukávem.
nAscA Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Fakt povedene fotky. Tyto Fortisky se mi libi asi ze vsech nejvice.
B.F.G. Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Dost dobrý fotky, až na ten nádech. Nemusíš každou chvíli vytahovat baterku? To mě na tom telefonu děsně vytáčelo a pak vrzání již u nového kusu.
lib Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 B.F.G. napsal: Dost dobrý fotky, až na ten nádech. Nemusíš každou chvíli vytahovat baterku? To mě na tom telefonu děsně vytáčelo a pak vrzání již u nového kusu. Nádech? Myslíš domodra? Telefon - celkem v pohodě. Až na ten Symbian. Pomalý, pomalý, pomalý....! Jen už asi dva roky nemám chuť řešit náhradu a přehrávání atd. atd. Stejně nerad telefonuju.
B.F.G. Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 lib napsal: Nádech? Myslíš domodra? Telefon - celkem v pohodě. Až na ten Symbian. Pomalý, pomalý, pomalý....! Jen už asi dva roky nemám chuť řešit náhradu a přehrávání atd. atd. Stejně nerad telefonuju. Jo myslím ty modráky. Já taky nerad telefonuju, ale v práci mě porád někdo po telefonu votravuje a že prej to musím zvedat....
lib Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 B.F.G. napsal: Jo myslím ty modráky. Já taky nerad telefonuju, ale v práci mě porád někdo po telefonu votravuje a že prej to musím zvedat.... Jak jsem to vyfotil, tak jsem to sem plácnul. Ono to odpoledne bylo taky tak nějak modro-šedý. To asi ty kroupy venku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se