papen Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Hola, Vánoce se blíží a tohle je z mé strany poslední nabídka testerů do Vánoc. Vše je z oficiální distribuce, žádná pofiderní kvalita "ala nejlevnější turecký přeprodejce/eshop" na netu. Předání Zlín a okolí osobně, jinak zásilkovna, balíkovna. Vše pouze SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papen Odesláno 29. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Posílám aktualizaci ať minimalizuji dotazy na již prodané ks. Ať to není bráno jako nepovolený up, žádám tímto moderatory sloučit do prvního příspěvku. díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papen Odesláno 4. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Vánoce se blíží, tak ještě popojedeme. U některých ks úprava ceny. 2a více ks je poštovné na mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papen Odesláno 9. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 (upraveno) Poslední úprava cen, poté si nechám zbytek na rozdávání na Vánoce rodině a známým. PS: pokud někdo vezme 5ks a více domluvíme se ještě na extra ceně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2025 uživatelem papen
papen Odesláno 18. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak jsem psal. Ceny jsou finální. Zásilkovna na mě. Posledni zbytek co tady mám před Vánocema.
Doporučené příspěvky