papen Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Hola, Vánoce se blíží a tohle je z mé strany poslední nabídka testerů do Vánoc. Vše je z oficiální distribuce, žádná pofiderní kvalita "ala nejlevnější turecký přeprodejce/eshop" na netu. Předání Zlín a okolí osobně, jinak zásilkovna, balíkovna. Vše pouze SZ.
papen Odesláno 29. října Autor Nahlásit Odesláno 29. října Posílám aktualizaci ať minimalizuji dotazy na již prodané ks. Ať to není bráno jako nepovolený up, žádám tímto moderatory sloučit do prvního příspěvku. díky
papen Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu Vánoce se blíží, tak ještě popojedeme. U některých ks úprava ceny. 2a více ks je poštovné na mě.
papen Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu (upraveno) Poslední úprava cen, poté si nechám zbytek na rozdávání na Vánoce rodině a známým. PS: pokud někdo vezme 5ks a více domluvíme se ještě na extra ceně. Upraveno 9. listopadu uživatelem papen
papen Odesláno úterý v 21:13 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 21:13 Jak jsem psal. Ceny jsou finální. Zásilkovna na mě. Posledni zbytek co tady mám před Vánocema.
Doporučené příspěvky